error_outline
27. januar kl. 15:19

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
fly med oss

TV2 skal filme Norge fra luften

18. mai sender TV2 og Avinor opp et helikopter for å filme det villeste og vakreste av fjell, fjord, by og land i Norge. I dag 22 mai kl 10.25 flyr de over Skarnsundbrua hvor Ordfører, varaordfører og Fylkesordfører hilser Norge velkommen fra toppen av brutårnet. Inderøy kommune oppfordrer innbyggerne til ut å vinke Norge og Verden velkommen til Inderøy.

18. mai sender TV 2 og Avinor opp et helikopter for å filme det villeste og vakreste av fjell, fjord, by og land i Norge.

Den unike reisen skal sendes hver dag på TV2.no med Arne Hjeltnes som reisefølge, og først 5. juni parkerer helikopteret igjen.

– Dette blir et av de morsomste prosjektene vi har gjort noen gang. Vi vet ikke helt hva vi går til, men vi ser at dette kan bli rasende godt TV. Dette blir noe helt unikt som trolig ikke er gjort før i verdenssammenheng. Dette vil gå verden rundt, sier nyhets- og sportsredaktør i TV 2, Jan Ove Årsæther.

360-kamera

Helikopteret som skal brukes for å fly fra Kristiansand lufthavn i sør til Honningsvåg lufthavn i nord er spesialutrustet for formålet og fullastet med avansert teknologi.

Hele reisen vil bli vist i TV2.nos livesenter og filmes også med 360-kamera slik at du selv kan styre bildet den retningen du vil se.

– Vi har opplevd et fantastisk engasjement, dette vil det norske folk være med på. Det vil skje utrolig mye spennende under denne reisen, lover Årsæther og oppfordrer folk til å finne på sprell og tipse TV 2 om ting som skjer på ruten.

Kilde: www.TV2.no

Skjema