error_outline
23. februar kl. 10:55

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Resultat fra gruppearbeidet ble overrakt til ordfører Ida Stuberg. (Foto: Hege Ness Larsen)

Kommunereform engasjerer Inderøyungdommen

Inderøy kulturhus var fylt til randen da Inderøy ungdomsråd arrangerte en 3-timers lokal ungdomskonferanse på Inderøy kulturhus 10. april 2015. Engasjerte ungdomsskoleelever ønsker å lære mer om kommunereformen. Ordfører Ida Stuberg sto for selve åpninga av arrangementet sammen med ungdomsrådet.

vinterfest

Vinterfest

Alt klart for Vinterfesthelg for barn og unge!

Ylva Øyen Brandtsegg og Ida Vesterheim Haugum fra UKM-komiteen

Inderøyungdommer på turné med Ungdommens Kulturmønstring!

I kommende uke 7. til 11. november reiser tidligere UKM-deltakere på turne til samtlige skoler i Inderøy og Mosvik. Prosjektet er en del av kulturbyggingsprogrammet i forbindelse med at Inderøy og Mosvik kommune blir en kommune med navnet Inderøy fra nyttår.

Emil Taraldsen som fotograf

Kurs i filmproduksjon - ledige plasser

Filmbussen er et tilbud til unge filminteresserte. Det er fortsatt ledige plasser til kurs der du kan lære å lage din egen film med veiledning fra profesjonelle filmskapere med regissør Hallvar Witzø i spissen. Ungdommer i aldren 12-17 år kan fortsatt melde seg på.
Chrysanthemum web

Velkomsttreff for flyktninger på e@ Internettkafe

I vinter har Inderøy fått nye innbyggere fra Eritrea og Sudan. Inderøy Ungdomsråd og e@ Internettkafe har slått seg sammen for å arrangere et velkomstreff for flyktningene. Vi håper at mange, både nye og gamle Inderøyninger tar turen til e@ i kulda og vintermørket den 30. november kl 18.00. Arrangørene lover å både lys og hjertevarme på e@.
Plakat 2010

Filmbussen kommer

For tredje år på rad kommer Filmbussen med instruktører og filmutstyr til Inderøy. Sammen med profesjonelle filmskapere og andre filminteresserte, får du lage din helt egen kortfilm.
Ingrid Bolsø Berdal saman med inderøyfans.

UKM; "Vi ska vårrå modig"

Årets UKM i Inderøy kulturhus ble en suksess der i underkant av 100 ungdommer laget en flott forestilling i tre avdelinger.
Kulturprisvinner Ingrid Bolsø Berdal mottok prisen og appelerte til ungdommene til å være mangfoldig i aktiviteter og å prøve nye ting. Hun fikk salen med seg i et fellesrop; "Vi skal være modig".
Bolsø Berdal er en flott inspirator og forbilde for UKM-ungdommene.