error_outline
21. januar kl. 15:23

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 

Vegstengning - Mosvik - Fylkesvei 192

Fylkesvei 192 er stengt ca. 8 km fra fylkesveg 755, grunnet sprekkdannelser i vegbanen.

27.11.16 Kl. 19.05 Ny oppdatering
Statens vegvesen melder at det arbeides med å gjøre Kammenvegen bedre kjørbar. De regner med at denne veien kan brukes for å komme seg inn og ut av området

27.11.16 kl.14.45. Ny oppdatering
 Statens vegvesen har vært på befaring og Fylkesvei 192 må holdes stengt til tirsdag 29.11.16. Da vil det bli foretatt grunnboring på stedet og etter dette vil vegvesenet ta en ny vurdering. 
 Statens vegvesen vurderer nå om Kammavegen kan være alternativ veg inn og ut av området. Oppdatering vil følge på kommunens hjemmeside i løpet av søndag 27.11.

26.11.16 kl.22.30: Ny oppdatering
Kammavegen er kjørbar for biler med firehjulstrekk. Det er ordnet med brøyting, både på Inderøy- og Leksviksiden av vegen.

26.11.16 kl.21.00 Statens vegvesen har vært på befaring i kveld. De kan ikke konkludere om vegens tilstand, før det er foretatt nærmere undersøkelser av geotekniker. Dette vil bli gjort i løpet av søndag morgen. Inntil videre vil vegen være stengt.  Vegvesenet anbefaler ikke å bruke vegen, heller ikke til fots.

Kammavegen vurderes som en alternativ veg inn og ut av området, men vegens tilstand er fortsatt uavklart. På det nåværende tidspunktet vurderer kommunens beredskapsvakt på veg/vann/avløp om vegen kan brukes.

AMK er informert om situasjonen og vil samarbeide med politi og/eller brannvesen dersom det oppstår behov for akutt helsehjelp i området.

Inderøy kommune vil legge ut informasjon fortløpende på kommunens hjemmeside og på vår Facebookside. Inderøy kommune vil fortløpende vurdere eventuelle nye tiltak.


 

Skjema