error_outline
23. februar kl. 10:55

Koronavirus - informasjon og vaksinering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Velkommen til Sakshaug barnehage

 
 

Å få plass i Sakshaug barnehage betyr:

  • at barnet ditt får trivelige, spennende, artige og trygge dager
  • at vi – barnehagen – personalet – barna – skal være en stor del av din og ditt barns hverdag – en del av nettverket.
  • at barnet ditt går i en av barnehagens fem avdelinger, men kan i perioder el. et år av gangen el. mer, bli et av de barna som oppholder seg i en prosjektgruppe (eks. friluftssgruppe, samarbeid med skolen-gruppe, sang-musikk, vatn osv.) med oppmøte/henting på avd. Skjæret (dette skjer alltid i samråd med dere foreldre/foresatte)
  • at dere foreldre/foresatte bestandig er VELKOMMEN til en kopp kaffe/te på morgenen/ettermiddagen og/eller bli med i samlingsstunda, på turen til gapahuken, slottsbygging i sandkassa osv...
  • at barnet ditt ikke nødvendigvis kommer til å gå på avdeling for de yngste barna til det er tre år. Det er ikke uvanlig at barna skifter avdeling i løpet av året (aug. el. des.) Vi vurderer nøye barnets modenhet, vennskap, trygghet o.l. Så tar vi med oss den/de som skal bytte avdeling på avdelingsbesøk gjentatte ganger over en lengre tid - slik blir de kjent og trygg. Når "flyttedagen" kommer er som regel barnet godt forberedt. Vi har bygd en barnehage for framtida med en femte avdeling som vil fungere som ”buffer” avdeling. Dette innebærer at vi fyller avdelingene etter hvert som søkere kommer, og da flyttes de eldste over til ”storbarn” avdelinger. (dette skjer alltid i samråd med dere foreldre/foresatte)

Skjema