error_outline
03. desember kl. 16:09

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Uke 36

Vennskapsuke

I vennskapsuka har vi vennskap som tema. Klassene jobber særlig med inkluderende miljø og lager vennskapsbånd. Elevene treffes på tvers av aldersgrupper i leikegrupper og på høstdag. Elever fra og med 6. trinn til og med videregående har sin årlige samling i Muustrøparken. Og så samles hele AKSET og danser Blimedans sammen med elever over hele Norge!

 

Blimedans 2019.jpg

Elevrådets apell til alle i AKSET før vi dansa Blimedansen:

Hei! Vi heter Magni og Theodor, og vi kommer fra elevrådet på Sakshaug skole. Vi håper alle har hatt ei fin vennskapsuke!
Da vi møttes i Muustrøparken mandag, fikk vi noen gode tips av Simen og Sofie: Smil og si Hei! – og bli kjent men noen du ikke har snakka med før. Vi håper alle fortsetter med å si Hei! Gå bort til noen som sitter alene, si noe hyggelig – og si bli med!

Det er fint at alle vi i AKSET samles for å danse Blime-dansen i dag. Vi syns det passer fint å minne om en av trivselsreglene våre: «På AKSET respekterer og inkluderer vi hverandre uansett alder, utseende, kjønn og bakgrunn.» I våre klasserom har vi laga en plakat som sier: «Ingen er like, alle er unike».

Fint at barnehagen er her sammen med oss også. Og så er det artig å vite at elever fra hele Norge skal danse akkurat den samme dansen samtidig som oss. Elever fra ungdomsskolen vil stå her foran og vise.

Da sier vi bare ha det gøy, og Blime!
 

Høstdag h-19 a.jpg  Høstdag h-19 b.jpg

Spennende høstdag sammen med fadderne.


Program for vennskapsuka 2019:
Mandag: Leikegrupper på skolen.  Markering mot mobbing i Muustrøparken kl 12.30 (alle elever på Inderøy, f.o.m. 6. trinn t.o.m. videregående). Ungdomsrådet og ordføreren kommer også.
Tirsdag: Høstdag (alle klasser, se info på ukeplan).
Fredag: Blimedans i skolegården kl 12 (AKSET). Samen med alle våre venner i AKSET danser vi samtidig med skoleelever over hele landet!

Fredag 20. september arrangerte 7. trinn joggedag. Frivillig startkontingeng kr 20 gikk til SOS-barnebyer. Les mer om SOS-barnebyer sitt arbeid på www.sos-barnebyer.no/skolejoggen

Joggedag4 h-19.jpeg  Joggedag2 h-19.jpeg

Full innsats på joggedagen!

 

Tips en venn  Skriv ut