kaffe og bok

Vi innfΓΈrer take-away bibliotek!

Vi vil tilby våre lånere å låne bøker på bestilling før påske. Du sender en liste med navn, lånekortnummer og de titlene du vil ha til denne epost-adressen: bibliotek@inderoy.kommune.no. Hvis vi ikke har akkurat den boken du vil ha, plukker vi en annen bok vi tror du vil like. Klikk på innlegget for mer informasjon. 

Vi innfører take-away biliotek! πŸ₯³πŸ₯³πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ“šπŸ“š

Vi vil tilby våre lånere å låne bøker på bestilling før påske. Du sender en liste med navn, lånekortnummer og de titlene du vil ha til denne epost-adressen: bibliotek@inderoy.kommune.no. Hvis vi ikke har akkurat den boken du vil ha, plukker vi en annen bok vi tror du vil like. Bestillingen må være sendt til oss senest søndag kveld. For å beskytte oss selv og dere plukker vi bøker med plasthansker på. De vil bli klargjort og lagt i poser til deg.

Det vil være mulig å hente bøkene førstkommende tirsdag 07.04 kl. 13.00-14.00. Vi putter bøkene i poser merket med navn. Hentested vil være på et bord rett innenfor hovedinngangen til AKSET, godt merket.

Vi vil IKKE ha noen bøker i retur og åpner ikke for innlevering på grunn av potensiell smittefare. Når dere henter posen med bøkene i vis hensyn og hold god avstand til de rundt deg, minst 2 meter. Hvis du har luftveissymptomer, eller sitter i karantene kan du ikke hente bøker, men kan sende noen andre for å hente for deg. Av smittevernhensyn er vi pålagt å ikke ha direkte kontakt med noen av våre lånere, men vi håper dette er et tilbud som gjør denne tiden litt bedre. πŸ“šπŸ“šπŸ˜Š

Skjema