error_outline
24. november kl. 15:51

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
pagelogo
 
Fosterforeldre?

Vil dere bli fosterforeldre?

Bufetat er i gang med fosterhjemskampanje for å rekruttere flere fosterhjem. Møt dem på Inderøy ved stand 20 oktober og på informasjonsmøte 26 oktober. 

Bufetat sier følgende i en pressemelding:

"Over 200 barn i Midt-Norge trenger et fosterhjem. Behovet er størst for barn mellom 7-13 år, og for mange av disse er det å vokse opp i et mindre lokalsamfunn den aller beste løsningen.

I håp om å rekruttere flere fosterforeldre, vil Bufetat region Midt-Norge være synlig på Inderøy med flere aktiviteter i tiden fremover.

20.oktober kl 1400-1700 er vi på plass med en litt uvanlig stand på Coop Extra Straumen, og vi oppfordrer alle til å stoppe opp for å ta en prat. Vi vil også besøke flere arbeidsplasser, og være synlig med plakater på offentlige steder.

Håpet er at så mange som mulig tar turen til informasjonsmøtet som gjennomføres ved Ea Internettcafe, 2 etasje, 26 oktober kl. 18.00-20.00, Inderøy. Der vil de fremmøtte få vite hva et fosterhjem egentlig er, hvem som kan bli det og mye mer. Møtet er selvsagt helt uforpliktende.

For mer informasjon om aktiviteten - ta kontakt med Vivian Lindstrøm på telefon 466 17 748 eller mail; vivian.lindstrom@bufetat.no

Skjema