Høring og offentlig ettersyn av detaljplan for Grønnesby boligområde

Planområdet ligger på Grønnesby på Sandvollan i Inderøy og har plan-id 2021001. Hensikten med planarbeidet er å utvikle Grønnesby til et vakkert, grønt og sosialt boligområde. Høringsfristen er 9.juni 2023.

Hovedutvalg Natur gjorde følgende vedtak den 16.01.2023 i sak 5/23.

1. Hovedutvalg Natur fremmer saken og legger den ut til høring og offentlig ettersyn, med de endringer som er foreslått i konklusjon under, etter plan- og bygningslovens § 5-2 og § 12-10.

2. Kommunedirektøren skal før sluttbehandling i Hovedutvalg Natur og Kommunestyret sørge for at planens innhold og framstilling blir digitalisert og kvalitetssikret, samt at det blir foretatt eventuelle mindre suppleringer og justeringer.

3. Før andregangsbehandling må VA plan oppdateres og i hensynta den avtalen som kommunen har inngått med grunneier om infrastruktur, påkobling og anleggsbidrag.

4. Hovedutvalget ber om at forslagstiller, før andregangs behandling, sikrer at planbeskrivelsens pkt. 1.2 «mål for planen» sikres gjennom planens bestemmelser. Eksempelvis gjennom krav om bruk av energismarte tiltak for den enkelte boenhet.

 

Planlagte reguleringsformål er bolig, veg, friområder med parsellhager, turtraseer, lek og ballspill. Det legges vekt på boliger med lavt CO2-avtrykk og godt inneklima og tilrettelegging for energisparing.

Overordnet VA-plan skal kompletteres før planen fremmes for 2. gangs behandling.

Forslag til plankart, bestemmelser, planbeskrivelse, ROS-analyse, samt andre sentrale dokumenter i saken finner du her:

Plankart (PDF, 753 kB)   Planbestemmelser (PDF, 175 kB)   Planbeskrivelse (PDF, 14 MB)   Situasjonsplan (PDF, 3 MB)   Terrengsnitt (PDF, 2 MB)   ROS-analyse (PDF, 14 MB)   

Overordnet VA-plan (PDF, 2 MB)   Referat fra møte om VA-plan (PDF, 207 kB)   

 

Merknader, frister og spørsmål

Merknader til reguleringsarbeidet kan rettes til Inderøy kommune, Plankontoret, Vennalivegen 7, 7670 Inderøy eller epost: postmottak@inderoy.kommune.no, innen 9. juni 2023.

Spørsmål kan rettes til Kristin Bjerke Denstadli på mobilnummer 989 08 976 eller per e-post til Kristin.Bjerke.Denstadli@inderoy.kommune.no