Sommertreff for Ung i lag

28. juni 2023: Onsdag ettermiddag møttes involverte i folkehelseprosjektet Ung i lag i hagen på spillklubben for å feire godt arbeid og frivillig innsats som er gjort så langt.

- I dag kan alle som er engasjert i Ung i lag og på ulike fritidsarenaer rundt om i Inderøy klappe seg på skuldra og si godt jobba! På dette området har vi virkelig vist gode eksempler på hva Best i lag kan bety.

Med var også Arnhild Myhr og Lisa Ekmann fra Sintef, som skal hjelpe oss å evaluere Ung i lag utover høsten. De snakka med de voksne for seg og med to grupper ungdommer.

Innimellom intervjuene ble det servert pølse og is fra matvogna til EA.

Evaluering Ung i lag, ungdom - Klikk for stort bildeUngdom evaluerer Ung i lag med forskerne. Ingrid Stai Servering fra matvogna til EA - Klikk for stort bildeKosom serverte is og pølse fra matvogna til EA. Her får Lisa og Arnhild litt påfyll før neste intervju! Ingrid Stai

Arnhild og Lisa skal fortsette å følges oss utover i 2024, for å finne ut mer om hva som fremmer inkludering av barn og unge på fritidsarenaer i Inderøy.

Dagens intervjuer med de mest involverte i Ung i lag vil bli sett i sammenheng med spørreundersøkelsen som gis til alle elever på 6.-10. trinn og videregående (til høsten). Foresatte og frivilligheten vil også få undersøkelsen til høsten.

Riktig god og aktiv sommer til alle!

…og følg med på Friskus – Sommer for barn og unge i Inderøy