A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
Koronavirus

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Status 29. mai kl.15.00

Det er fremdeles ikke påvist noen nye tilfeller av korona på Inderøy. Samlet antall som har fått påvist smitte er 7. Alle disse er i dag friskmeldt. Fra om med 30. mai vil ikke gi en daglig oppdatering på status. Vi går over til at oppdatering vil bli gitt når det er påvist nye tilfeller av korona. 

Se venstremeny for mer informasjon

Her finner du opptak av gårsdagens webinar - om hvilke retningslinjer som nå gjelder i Inderøy. Gå inn og bli informert! 

Onsdag 13. mai kl 16.00 kan du følge et nytt webinar med ordfører, kommuneoverlege og assisterende rådmann om koronasituasjonen i Inderøy. Hva er retningslinjene nå når samfunnet åpnes gradvis? Følg med - og bruk gjerne muligheten til å stille spørsmål i chatten!

Velkommen!

Påmelding her

 

Se alle utlagte meldinger om koronaviruset

 

Folkehelseinstittutet har en egen informasjonstelefonen som har åpnet hverdager 08-18 og helger 10-16. Ring 815 55 015 om du har spørsmål.
Trenger du noen å snakke med? Barn, ungdommer og foreldre er velkommen til å ta kontakt med helsesykepleier på tlf. 746 00 846 eller kommunepsykolog for barn og unge på tlf. 906 44 407.

Information from Norwegian Institute of Public HealthEngelsk_flagg.jpg

 

Skjema