error_outline
29. november kl. 14:22

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
20170904_154547
Sakshaug skole har 215 elever fordelt på 7 årstrinn. Skolen har 33 ansatte, som sammen med elevene og heimene kontinuerlig arbeider for et godt læringsmiljø. Lese- og skriveopplæring er faglig hovedsatsning, samt helhetlig tenkning rundt elever med ulike morsmål.
Skolen en del av AKSET kultur- og skolesamfunn. Sammen med Inderøy ungdomsskole, videregående skole, kulturskole, bibliotek og kulturhus, samarbeider vi om det 13-årige skoleløpet og en helhetlig oppvekst, fundert på læring, kultur og helse. Sakshaug skole ligger sentralt til og har nær tilgang til flotte uteområder. 
 

Kontaktinformasjon:

Torhild.Buran@inderoy.kommune.no

Telefon Sakshaug skole (hovednummer): 74 60 51 21
SFO (mobil): 47 69 01 85
Rektor (mobil): Torhild Buran 41 20 68 85
Inspektør (mobil): Leif Morten Heggli 92 42 73 94

Torhild Buran

Velkommen til Torhild!

Mandag 12. oktober ønsker vi Torhild Buran velkommen som ny rektor ved Sakshaug skole. Torhild kommer fra rektorstilling på Sandvollan, og kjenner Inderøyskolen godt fra før. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye oppgaver på Sakshaug og AKSET. Vi ønsker henne varmt velkommen og lykke til!


Oppdatert: 12.10.2020
IBSM

Vennskapsuke

Uke 36 markerer vi vennskapsuka, sammen med de andre skolene i AKSET og Inderøy. Tema for uka er vennskap og hvordan vi kan være best i lag!


Oppdatert: 27.08.2020
Sandkasse og sklie h-20

Best i lag!

Det ble stor begeistring hos førsteklassingene i dag, da de fikk se hva en driftig gjeng foreldre hadde fått til i går kveld. Nå har de fått sandkasse og sklie i sin utesone. Stor takk til FAU og dugnadsgjengen!

Sakshaug skole logo

Velkommen til nytt skoleår!

Vi ønsker velkommen til skolestart mandag 17. august! Se hilsen og informasjon fra assisterende rådmann Randi Tessem.

SFO åpner tirsdag 4. august, og har planleggingsdager 3., 12. og 13. august. Lærerne har planleggingsdager 11.-14. august.

NB: Vi gjør oppmerksom på at generelle koronatiltak fortsetter: Hold deg heime hvis du er syk, hold avstand, nys i albuen, vask hender! Vi starter som vi slutta før sommeren på gult nivå. Nærmere info på udir.no. Her kan du bl.a. lese om skoledagen i koronasituasjonen på norsk og andre språk.

- Klassetrinn vil holdes atskilt, både innendørs og utendørs. Vi ber om at elevene går rett til sin elevinngang når de kommer om morgenen.
- For å kunne opprettholde klassetrinns-kohorter også på ettermiddagen, vil SFO være åpen i kjernetida så lenge vi er på gult nivå. Kjernetida er 7.30-16.00. Det blir ikke matservering inntil videre, så elevene må ha med en ekstra matboks og drikkeflaske til SFO-tida. Heimene vil ikke bli belasta med matpenger i denne perioden. Se felles informasjon på Inderøy kommune.

Klikk på overskrifta for mer informasjon


Oppdatert: 16.09.2020
Spiren SFO

Oppstart på SFO

SFO åpner igjen etter ferien tirsdag 4. august. SFO er stengt 5 dager i året p.g.a planleggingsdager. Skoleåret 2020-21 har vi stengt 3., 12. og 13. august (åpen 14. august), 23. november og 19. mars. 

NB: Vi gjør oppmerksom på at generelle koronatiltak fortsetter: Hold deg heime hvis du er syk, hold avstand, nys i albuen, vask hender!
Vi ønsker minst mulig trafikk fra utenforstående innendørs. Hvis det ikke er helt nødvendig å være med inn, ber vi om at dere sier
«hade'» på trappa. Bruk ringeklokka så kommer vi ut!

Når skolen starter: For å kunne opprettholde klassetrinns-kohorter også på ettermiddagen, vil SFO være åpen i kjernetida så lenge vi er på gult nivå. Kjernetida er 7.30-16.00. SFO er ute i skolegården før skoletid. Det blir ikke matservering inntil videre, så elevene må ha med en ekstra matboks og drikkeflaske til SFO-tida. Heimene vil ikke bli belasta med matpenger i denne perioden. Se felles informasjon på heimesida til Inderøy kommune.

Søknadsfrist for oppstart i august er 1. juni. Fortløpende opptak videre utover skolåret. Søknadsskjema: https://skjema.kf.no/more/wizard/wizard.jsp?wizardid=1065&ouref=1756  Samme søknadsskjema brukes for endring av oppholdstid.
Oppsigelsestid er 2 mnd. fra 1. i neste måned. Oppsigelsen skal være skriftlig (f.eks. e-post).

 


Oppdatert: 27.08.2020
20180615_114944

Fram mot sommeren

Aktivitetskalenderen er mer begrensa en vanlig på denne tida p.g.a. situsjonen i år. Ekskursjoner og overnattingsturer er avlyst, og felles aktivitetsdager på tvers av trinn må vente. Trinnene har imidlertid mye uteskole og følger opp årstidas tradisjoner hver for seg.

(klikk på overskrifta for mer info)


Oppdatert: 05.06.2020
2

17. mai

Vi ønsker alle ei riktig god 17. maifeiring!
Elevrådet og FAU oppfordrer heimene til å sørge for feststemning, med flagg og is, leik og sang på verandaen.

Se programmet for Inderøy


Oppdatert: 22.05.2020
Skolegård (2)

Tilbake på skolen

Fra mandag 27. april er 1.-4. trinn tilbake på skolen, med nye rutiner og smittevernregler (viser til informasjon sendt ut til heimene på e-post) og mye utetid. Fra 11. mai er også mellomtrinnet tilbake på skolen, også med noe uteskole og heimeskole. Det har vært godt å se hverandre igjen!

Oppdatert kommunal informasjon finner du på heimesida til Inderøy kommune.
Informasjon fra sentrale mydnigheter ang. skole finner du på heimesida til Utdanningsdirektoratet.


Oppdatert: 14.05.2020
Påske elevråd

Hilsen fra elevrådet

God påske!

Elevrådet håper ukene har vært fine for deg.
Dere har gjort en bra jobb, forsett sånn! Keep up the good work :-)
Vi håper det ikke er så lenge til at vi kan møtes igjen!
God påske :-)


Oppdatert: 16.04.2020
Korona

Koronainformasjon

Skolen er stengt fra og med fredag 13. mars, til og med søndag 26. mars. Se infoskriv til foresatte. Alle ansatte vil i denne perioden jobbe heimefra/ ha heimekontor, og vil være tilgjengelig på e-post og telefon. De sender ut ukeplaner på e-post til heimene.

Se informasjon og fortløpende oppdageringer på heimesida til Inderøy kommune: http://www.inderoy.kommune.no/koronavirus-informasjon-og-oppdatering.6292309-409389.html  Der kan du bl.a. lese mer om omsorgstilbud for barn til foresatte i samfunnskritiske funksjoner, og barn med særskilte omsorgsbehov. Du kan også finne kontaktinfo til helsesykepleier og kommunespykolog hvis du har behov for å snakke med dem.

Det sendes ut nærmere informasjon i forkant av oppstart for 1.-4. trinn mandag 27. april.


Oppdatert: 30.04.2020