A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

Den første boka min

"Den første boka mi" til alle kommunens ettåringer

I forbindelse med prosjektet «Nord-Trøndelag leser» får alle ettåringer i Inderøy «Den første boka mi», en bok med barnesanger, vers og små eventyr. Boksjekk deles ut på ettårskontrollen på helsestasjonen og kan byttes i «Den første boka mi» på biblioteket.

Litteraturhus deltakerne

Litteraturhus Nord-Trøndelag - årets bibliotekprosjekt!

Litteraturhus Nord-Trøndelag ble kåret til Årets bibliotekprosjekt 2012. Bransjebladet «Bok og bibliotek» har med en jury på 4 vurdert 30 forskjellige prosjekter, og Litteraturhus Nord-Trøndelag har gått helt til topps.

En voksen som leser for barn

Lørdagsåpent bibliotek

Velkommen til lørdagsåpent bibliotek! Fra og med nyttår holder biblioteket åpent lørdager kl. 10.00 - 14.00.
Inderøy bibliotek

Bibliotekplan 2013-2017 ut på høring

I forbindelse med vedtak i Formannskapet 26.09.2012 (saksnr. PS 109/12) legges utkast til bibliotekplan 2013 – 2017 ut på høring.
barn leser

Leseknapper utdelt!

Sommerens jakt på leseknapper er over. Etter en forhåpentligvis fin sommer, fylt med gode leseropplevelser, ble 35 lesepass innlevert. Over 20 barn fikk tirsdag utdelt leseknapper, diplom og bokmerker.
Inderøy bibliotek

Bibliotekfilialen i Mosvik er nå skolebibliotek

Fra og med 1. januar 2013 gikk bibliotekfilialen i Mosvik over til å være rent skolebibliotek. I den forbindelse oppfordrer vi alle til å bli kjent med og ta i bruk hovedbiblioteket på Straumen!
Litteraturhuslogoen

Litteraturhus Nord-Trøndelag

Under denne logoen finner informasjon om hva som skjer i de nord-trønderske bibliotekene.
utlånsautomat

Utlånsautomat på plass

Nå kan du låne og levere inn bøker på vår nye utlånsautomat. Vi gleder oss til å ta den bruk og håper publikum setter pris på nyvinningen.
Digikort

Nytt tilbud i biblioteket

Vi har nå kjøpt inn digikort til utlån. Digikort er Lydbokforlagets nyeste tilbud. For å ta kortene i bruk trenger du en digispiller.