A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

Barn leser

Biblioteka på Innherad får 200.000 til arrangement i Bokåret 2019

Biblioteka i Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Verran har fått kr 200.000 frå Nasjonalbiblioteket til å lage aktivitet i Bokåret 2019! Biblioteka sende ein søknad i lag, og fekk god utteljing. Prosjektet heiter «Bok til alle tider». 

bokåret

HURRA for Bokåret 2019!

De fem Innherredsbibliotekene feirer Bokåret 2019 – med avspark lørdag 19. januar. Feiringa av at det er 500 år siden den første trykte boka på norsk vil foregå over hele landet – hele året gjennom! På Innherred starter Bokåret 2019 med bursdagsfest på bibliotekene – og du er invitert!

Filmbiblogo

Filmbib - se film gratis med lånekortet

Nå er den nye, norske strømmetjenesten Filmbib lansert. Filmbib lar deg se norske kort- og dokumentarfilmer gratis der du er.

Logo ebokbib

Ny versjon av ebokbib er lansert!

Nå er ebok-løsningen for biblioteket kommet i ny versjon. Den har fått et nytt design med bedre brukervennlighet. En av nyhetene er at vi nå også tilbyr lydbøker!

fagrefjord.no

Nettutstillinga #fagrefjord

Inderøy bibliotek og Pronomen kommunikasjonsdesign har jobba fram ei plakat- og nettutstilling kalla #fagrefjord. Målet med prosjektet har vore å sette lys på nynorsk som eit levande, moderne litterært språk, gjennom å formidle lokale forfattarar som skriv på nynorsk.
Den første boka min

"Den første boka mi" til alle kommunens ettåringer

I forbindelse med prosjektet «Nord-Trøndelag leser» får alle ettåringer i Inderøy «Den første boka mi», en bok med barnesanger, vers og små eventyr. Boksjekk deles ut på ettårskontrollen på helsestasjonen og kan byttes i «Den første boka mi» på biblioteket.

En voksen som leser for barn

Lørdagsåpent bibliotek

Velkommen til lørdagsåpent bibliotek! Fra og med nyttår holder biblioteket åpent lørdager kl. 10.00 - 14.00.
Inderøy bibliotek

Bibliotekplan 2013-2017 ut på høring

I forbindelse med vedtak i Formannskapet 26.09.2012 (saksnr. PS 109/12) legges utkast til bibliotekplan 2013 – 2017 ut på høring.
barn leser

Leseknapper utdelt!

Sommerens jakt på leseknapper er over. Etter en forhåpentligvis fin sommer, fylt med gode leseropplevelser, ble 35 lesepass innlevert. Over 20 barn fikk tirsdag utdelt leseknapper, diplom og bokmerker.
Inderøy bibliotek

Bibliotekfilialen i Mosvik er nå skolebibliotek

Fra og med 1. januar 2013 gikk bibliotekfilialen i Mosvik over til å være rent skolebibliotek. I den forbindelse oppfordrer vi alle til å bli kjent med og ta i bruk hovedbiblioteket på Straumen!